Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horká čokoláda

8. 5. 2011

 Ingredience: Čokoláda na vaření 100g, Mléko 250ml, Smetana 250ml, Skořice, Vanilkový cukr 2 balíčky, Čokoláda - mléčná a šlehačka (strouhaná na ozdobu)

Posup: Čokoládu nalámeme na kousky do mléka se smetanou a zvolna ohříváme, dokud se čokoláda nerozpustí. Přidáme špetku skořice a cukr, necháme přejít varem, stáhneme z ohně a našleháme metličkou. Zdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.


hot-chocolate.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Kontakt

Níže nalezneš e-mail, na který můžeš psát svoje recepty a rady.

bar.hejt@centrum.cz



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2018 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 42822
Měsíc: 131
Den: 11