Těstovinový salát se zeleninou a čerstvými bylinkami
30. 4. 2011
Ingredience: 110 g těstovin vřetena, 170 g rajčat, 170 g salátových okurek, 80 g Majonézy HELLMANN´S, 150 g čerstné očištěné papriky, 30 g směsy čerstvých bylinek( tymián, bazalka, pažitka, petrželka ), 100 g Kečupu HELLMANN´S.
Postup: Těstoviny uvaříme v dostatečném množství mírně osolené vody a necháme vychladnout. HELLMANN´S Majonézu, HELLMANN´S Kečup a sekané čerstvé bylinky spolu promícháme. Zeleninu nakrájíme na rovnoměrné kousky a promícháme s těstovinou. Do zelenino – těstovinové směsi přimícháme připravený dresink, opatrně společně promícháme a podáváme vychlazené.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář