Jdi na obsah Jdi na menu

Těstovinový salát se zeleninou a čerstvými bylinkami

30. 4. 2011

   Ingredience: 110 g těstovin vřetena, 170 g rajčat, 170 g salátových okurek, 80 g Majonézy HELLMANN´S, 150 g čerstné očištěné papriky, 30 g směsy čerstvých bylinek( tymián, bazalka, pažitka, petrželka ), 100 g Kečupu HELLMANN´S.


 
Postup: Těstoviny uvaříme v dostatečném množství mírně osolené vody a necháme vychladnout. HELLMANN´S Majonézu, HELLMANN´S Kečup a sekané čerstvé bylinky spolu promícháme. Zeleninu nakrájíme na rovnoměrné kousky a promícháme s těstovinou. Do zelenino – těstovinové směsi přimícháme připravený dresink, opatrně společně promícháme a podáváme vychlazené.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář